English  |  Shqip  

  
Diēka rreth nesh
  
  
Fjala pėr Sot
  
  
Tė reja
  
  
Pamje nga Shqipėria
  
  
Informacion pėr tė kontaktuar
  
  
Faqe tė tjera pėr tė vizituar
  
  
Kontribo
  
Ju lutemi te na shkruani ne adresen e emailit
 
 
Do te ishte kenaqesi nese do te mund te degjonim prej jush deshmi te asaj qe Zoti ka bere ne jeten tuaj permes broshures Fjala per Sot dhe librave te tjere te publikuar prej Bob Gass.
 
Disa prej deshmive do te deshironim qe t'i publikojme ne faqen tone te internetit si edhe ne broshuren tone.
 
Nese deshiron qe te perfshihesh ne listen tone te kontaktit ne meneyre qe te te informojme per te rejat tona te fundit atehere ploteso the dhenat e tua ne hapesirat e meposhtme
 

©2003-2005 UCB Albania. Changing lives for good. All rights reserved. Site Designed by OSM Networks Inc.